Odstranjivač krpelja - novo u Argusu Osobni alarm - najglasnija zaštita Novi rastjerivači nametnika u Argusu Mini alarm TK5 sa PIR senzorom Teletakt ogrlica za dresuru pasa - CleverDog PT-188 LiteXpress Camp - kamperska lanterna


Akcije i popusti 

Blog 

Suzavci 

Šokeri 

Osobni alarmi 

Kubotani 

Palice 

Pračke i puhaljke 

Noževi 

Lampe 

Naglavne lampe 

Rastjerivači 

Odstranjivači krpelja 

GPS praćenje pasa i mačaka - KIPPY VITA 

Ogrlice za dresuru 

Bioničko uho 

Baterije i punjači 

Zakon i tisak 

Linkovi 

Home 

Uvjeti poslovanja 


Pretraga stranice :

 

 

 

 

 

ARGUS elektronika d.o.o.

Dobojska 36a, Zagreb, Croatia

Tel./fax: +385 1 3097 084

 

Radno vrijeme

pon. - pet. 9 - 17h,
subotom ne radimo

 e-mail za narudžbu ili upit

 ARGUS SHOPPING CENTAR

 

 

 

 

 

ODSTRANJIVAČ KRPELJA - ZAŠTITA OD KRPELJA - VAĐENJE KRPELJA
cijene i opis odstranjivača krpelja u našoj ponudi

 

Krpelji su paraziti toplokrvnih životinja, a iznimno i čovjeka. Šume i proplanci pružaju im dom, a ljudima koji ih posjećuju radi izletničkih užitaka ili zbog posla mogu načiniti neugodnosti. Za svoj razvoj i razmnožavanje trebaju obrok krvi, zbog čega povremeno žive kao nametnici na toplokrvnim kralješnjacima (pticama i sisavcima), kojima sišu krv. Krpelji su rasprostranjeni široko u prirodi, a najčešće ih nalazimo u prizemnom sloju rubnih područja šuma, sloju grmlja i niskog raslinja, po šikarama i visokotravnatim staništima. Prilikom uboda preko sline mogu prenositi različite zarazne bolesti.
Za aktivnost krpelja vrlo je važna temperatura i vlažnost zbog čega imaju svoju sezonsku aktivnost - najbrojniji i najaktivniji su u proljeće i početkom ljeta. Mogu se susresti i u jesen. Krpelji se zaraze prilikom hranjenja na šumskim životinjama, a zarazu mogu svojim ubodom prenijeti i na čovjeka ako se on nađe u njihovom prirodnom okolišu. Uzročnici bolesti prenose se sa zaraženog krpelja i na nove generacije pa su stoga krpelji, osim prenositelja i spremnici uzročnika.

Uklanjanje krpelja je najvažnija preventivna mjera ako se krpelj već učvrstio u koži. Važno je krpelja ukloniti što prije - rizik od infekcije je veći što je boravak krpelja na tijelu duži. Dobro je znati da krpelj nakon što dospije na domaćina, oko 6 h traži mjesto za hranjenje, neko vrijeme buši kroz kožu, te je potrebno da najmnanje 10 h siše da bi ta osoba bila zaražena. To ukazuje da ima vremena za djelovanje prije nego krpelj prenese zarazu. Krpelja je lakše odstraniti u prvih nekoliko sati nakon uboda. Treba ga izvaditi cijelog, skupa sa rilcem (hipostomom) kojim se drži u koži, što nije uvijek lako jer rilce ima po sebi više nizova sitnih zubića usmjerenih u suprotnom pravcu od uboda.Argus Vam predstavlja najjednostavniji , najefikasniji i najbrži odstranjivač krpelja na našem tržištu koji vam omogućava bezopasno, jednostavno i brzo uklanjanje krpelja sa tijela domaćina.
  • Krpelj se u cijelosti odstranjuje sa čovjeka ili životinje u jednom potezu.
  • Osoba koja ga vadi nema kontakt s krpeljom i nema mogućnosti INFEKCIJE.
  • Koristi se neograničeno kako na ljudima tako i na životinjama.

  

 ____________________________________________
Odstranjivač krpelja


Cijena (MPC): 19,00 kn


Shipping costs are not included in the price !


NOVO U PONUDI !


Mjere odstranjivača ( d x v x š ) : 88 x 2 x 16 mm

Odstranjivač krpelja je najjednostavniji, najbrži i najefikasniji način za odstranjivanje gmižućih i ukopanih krpelja sa ljudskog ili životinjskog domaćina .Kratke upute za korištenje :

  • 1. stavite dio s urezom uz krpelja
  • 2. povucite odstranjivač prema naprijed
  • 3. odstranite krpelja
Može se koristiti u bilo kojem smjeru za uklanjanje krpelja, sprijeda, sa strane, odozada. Nakon što ste uočili i izolirali krpelja ( ukoliko se radi o vašem kućnom ljubimcu - razmaknite dlake prstima kako bi izolirali krpelja ) stavite širi dio ureza na kožu uz samog krpelja ( držite kožu napetom ukoliko je potrebno ). Laganim pritiskom niz kožu, primaknite odstranjivač naprijed tako da uži dio ureza obavije krpelja.

Kontinuiranim kliznim pokretom naprijed odvojite krpelja sa kože ( ne dižite odstranjivač, ne vrtite ga, ne korsitite ga kao polugu ).

Odstranite krpelja u smeće i po potrebi tretirajte ranu. Preporučamo da se odstranjivač krpelja nakon svake uporabe očisti alkoholom ili nekim drugim dezificijensom.Na gornjem video isječku možete vidjeti koliko je jednostavna uporaba odstranjivača krpelja. Samo vađenje krpelja doslovce traje kraće od vremena potrebnog za čitanje uputa za korištenje odstranjivača krpelja .

____________________________________________
Odstranjivač krpelja s piezoelektričnim sustavom


Cijena (MPC): 90,00 kn

RASPRODANO !


Mjere odstranjivača: 105 x 28 x 15 mm

Ovaj Dynavet® odstranjivač krpelja s piezoelektričnim sustavom koristi učinkovitu i ekološku metodu iskorjenjivanja krpelja. Piezoelektrični sustav radi bez baterija i bilo kakvog izvora energije. Može se neograničeno koristiti na ljudima isto kao i na životinjama. Jednostavan za uporabu, Dynavet® odstranjivač krpelja je koristan prijatelj. Držite odstranjivač krpelja između palca i srednjeg prsta, kao olovku, i pritisnite crvenu polugu da se otvori kapica. Za velike krpelje: položite kapicu preko krpelja i pustite crvenu polugu da obuhvati krpelja. Za male krpelje: držite kapicu zatvorenu i položite rupu na kraju kapice na krpelja. Završetak odstranjivača krpelja pritisnite prema dolje. Aktivirali ste piezoelektričnu spravu koja će električnom strujom pogubiti krpelja unutar kapice. Zakrenite odstranjivač krpelja i podignite ga da biste uklonili krpelja s njegovim žalcem, nakon toga možete raspolagati krpeljom, a da ga ne dirate rukama. Time se izbjegava moguća infekcija, i da krpelj padne na pod. Piezoelektrični šok je potpuno siguran. Aktivira se unutar zatvorene kapice prema načelu Faradayevog kaveza. Intenzitet je precizno proračunat da samo uništi živčani sustav krpelja. Proizvedeno u Francuskoj.____________________________________________
Sprej protiv komaraca, krpelja i insekata, Ballistol 10 ml


Cijena (MPC): 30,00 kn 10 ml

RASPRODANO !


 ____________________________________________
Sprej protiv komaraca, krpelja i insekata, Ballistol 100 ml


Cijena (MPC): 80,00 kn 100 ml

PONOVNO U PONUDI !


Shipping costs are not included in the price !Ballistolov sprej protiv komaraca, krpelja i insekata vas pouzdano štiti do 6 sati od uboda komaraca, tropskih komaraca, tigrastih komaraca, ce-ce muha, tropskih insekata, krpelja i niza drugih nametnika. Dovoljno je pritisnuti sprej na kožu, razmzati ga na što veću površinu i bezbrižno provoditi vrijeme u područjima gdje postoji velik broj insekata. Za zaštitu lica stavite malu količinu spreja u ruku te razmažite po licu.Ballistolov sprej protiv komaraca, krpelja i insekata je toksikološki potpuno bezopasan te se uspješno koristi na svim kontinentima i u svim klimatskim uvjetima.

Rezultat dermatoloških testiranja je : "Vrlo dobar".

Mješavina biljnih ulja u ovom spreju djeluje blagotvorno na vašu kožu, štiti ju od dehidracije te ima iznimno ugodan miris. UV-B filter u ovom spreju štiti vašu kožu od štetnog utjecaja sunčevih zraka. Idealan je pratitelj svakog planinara, ribiča, lovca, biciklista, šetača, kupača i nezamjenjiv partner svakome tko se želi osigurati od uboda neželjenih insekata.

Ballistolov sprej protiv komaraca, krpelja i insekata su testirali lovci, ribiči i planinari te su njihove preporuke i iznimno zadovoljstvo samim proizvodom bili razlog zbog kojeg je Argus elektronika d.o.o. odlučila uvrstiti ovaj proizvod u svoj prodajni asortiman. Odgovorno tvrdimo da je ovo sredstvo jedno od najefikasnijh načina zaštite od neželjnih uboda !

Pogledajte test ovog spreja kako bi dobili približan dojam njegove efikasnosti :


MALOPRODAJA

Sve navedene cijene su maloprodajne cijene s PDV-om (MPC) u hrvatskim kunama (kn).
Također možete skinuti MPC u Excel-u ili OPIS u Word-u.
Robu možete kupiti u našem dućanu gotovinom ili sljedećim potrošačkim karticama do 12 rata:

                  ARGUS SHOPPING CENTAR 

Robu također šaljemo pouzećem. Poštanske troškove plaća kupac.

Masa paketa Bez otkupnine
(plaćanje po ponudi)
Sa otkupninom
(plaćenje pouzećem)
0,00kg do 2,00kg 28,00 kn 33,00 kn
2,01kg do 5,00kg 33,00 kn 38,00 kn
5,01kg do 10,00kg 36,00 kn 41,00 kn
10,01kg do 15,00kg 40,00 kn 45,00 kn
15,01kg do 20,00kg 47,00 kn 52,00 kn
Navedene cijene vrijede za područje Republike Hrvatske. Za cijene dostave u druge države, kontaktirajte nas putem e-maila ili na broj telefona +38513097084 .

VELEPRODAJA I IZVOZ

Ako Vas zanimaju veleprodajne cijene bez PDV-a (VPC) za daljnju prodaju, ili naše izvozne cijene (veleprodajni ili izvozni cjenik), molimo Vas da od nas zatražite odgovarajući cjenik.

Početak stranice

Blog | Suzavci | Šokeri | Palice | Noževi | Lampe | Naglavne Lampe | Rastjerivači | Baterije | Ogrlice za dresuru


Home | Ponuda | Zakon | Linkovi | E-mail

Web dizajn studio Tatjana